O nama

Online trgovinu upravlja ZENON GROUP STORE SRL kao tvrtka s opsežnim i složenim vizijama na ovom području.

Naš tim čine ljudi s iskustvom u području kvalitetnih usluga, iskusnih u ovom području, ali i iskustvom u izradi potreba za vašim potrebama.

Garden Farm ne samo prodaje proizvode, Garden Farm nudi savjetodavne usluge kako bi optimizirali vaše potrebe potrošača.

Prethodno iskustvo stekao svaki od članova tima Vrt Farma kod onih preko 10 godina iskustva u prodaji, savjetovanje i planiranje, stalna briga za susret s ažurnost i pouzdanost potrebe naših klijenata pružajući proizvode i usluge kvalitete po konkurentnim cijenama, preporučuje nas kao pouzdanog partnera koji želi pridonijeti vašim potrebama.

Garden Farm dolazi do vaše podrške s velikim brojem vrtnih proizvoda dostupnih u 24 sata. Nudimo kvalitetne proizvode i usluge, a mi provodimo orijentiranu, fleksibilnu politiku cijena.

Dakle, Garden Farm vam obraća pružanjem vrhunskih vrtićkih proizvoda. Proizvodi se testiraju i testiraju tako da dostižu najbolje uvjete.

Što nas razlikuje?

Garden Farm radi na inteligentnoj online platformi koja korisnicima omogućuje brže naručivanje i nudi im mogućnost automatskog popuštanja na temelju količine proizvoda koje naručuju.

Na taj način možete uzeti u posjed svoje omiljene proizvode vrlo jednostavno pristupanje web gardenfarm.hr, dodajući Košarica željeni proizvod, jer onda je dostavljene na svoj vrata u kojem trenutku.

Naša vizija:

Budite vodeći na tržištu diljem zemlje, nudeći najbolja rješenja za vaš vrt i vaš dom.

Naša misija:

Želimo čvrste profesionalne odnose i međusobno povjerenje koje proizlaze iz održavanja obećanja i prilagodbe svakog odnosa. Želimo ponuditi našim klijentima profitabilnost, prestiž i udobnost pri stvaranju optimalnih radnih uvjeta u uredu.

Naše vrijednosti:

Radimo zajedno i napravimo TEAM! Znamo o čemu govorimo, oslonimo se jedni na druge i dobro se osjećamo zajedno - i kad radimo, a kad slavimo uspjeh.

Stvaranje stvari s PASIUNE! Stavljamo dušu u sve što radimo.Otvoreni smo i radujemo se puno entuzijazma.

Odgovorimo na PROFESIONALIZAM! Naglašavamo povjerenje i drago nam je što možemo obećati za njihovo poštovanje.